Краткa Актуализация за Конференцията в Irvine / Laguna


Нашата конференция бе огромен пробив. Нашето място бе основната опорна точка за вихъра, който активира Портала. Това е един от основните енергийни пробиви, необходими преди да се случи Събитието.

Фокусът на конференцията бе да създаде работни групи, които ще подпомагат населението на повърхността по време на няколко седмичния преходен период около времето на Събитието. Тези работни групи ще разработят практически инструменти, които могат да се използват от населението по време на Събитието, за да успокоят масите и водят човечеството през прехода.


Въпреки че властите и Съпротивителното Движение ще осигурят собствена инфраструктура по време на Събитието, много е важно също да има и инфраструктура от обикновените хора. Нашата алтернативна инфраструктура ще запълни пропуските и ще гарантира, че преходът ще бъде по-гладък и по-хармоничен.

Шест работни групи бяха създадени: планетарна ръководна група, лечителска група, медийна група, група нов ренесанс, група нови технологии и финансова група. Всички тези групи ще разработят практически инструменти, които могат да помогнат за облекчаване на прехода в тяхната специфична област.

Ние създадохме специална интернет страница, която ще съдържа подробни инструкции за населението на повърхността за времето на Събитието:

www.prepareforchange.net

Всяка от нашите работни групи ще качи специфичното им съдържание на сайта. Той ще бъде обновен и разработен през следващите няколко седмици и когато е напълно завършен, това ще е времето, в което ще трябва да го разпространите вирусно през пробудената част от населението на повърхността.

Победата на Светлината е близо!


Източник

Превод Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



Приятели, ще имам нужда от помощ с превода на информацията за Събитието. Всеки, който иска да помогне, моля нека ми изпрати съобщение. 
Победата на Светлината е близо!

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Много благодаря за това, което правите. С нетърпение очаквам всяка нова публикация. Не знам английски и се надявам да има повече отзовали се на молбата Ви, за да може информацита да постъпва своевременно. Още веднъж БЛАГОДАРЯ и бъдете здрав.

    ОтговорИзтриване